Jysk Terapi Center

Kontakt mig uforpligtende:
51 21 61 21

Kom til at grine af hverdagen….

Med både humor, alvor og intensitet som indgangsvinkel til deltagerne, tager jeg fat på de almindelige dagligdags problematikker vi alle støder på i vores hverdag. Med masser af selvironi og indlevelse kommer jeg med humoristiske eksempler på folks tanker, der får sat tankerne i gang med, hvorfor du tænker, som du gør.

Med den narrative tankegang og det psykologiske perspektiv, sætter jeg fokus på, hvordan du kan ændre de mere kedelige og styrende historier om dig selv, som du går og fortæller din omverden og ikke mindst dig selv.

I en selverkendelse kommer du i kontakt med, sider du måske ikke kendte af dig selv. Tør du give udtryk for dem og hvorfor er du egentlig sammen med din partner? Måske kan der være en sjov måde at komme til at kende dig selv på og blive fri af dine bånd…..  

Udtagelse:

”Jeg underviser på HG i valgfaget psykologi på Uddannelsescenter Holstebro. I forbindelse med undervisningen, har Lars Graagaard været gæstelærer på de hold, jeg har haft.

Lars har i mit modul undervist i det narrative. Jeg må sige, at det er utroligt, hvad man kan nå på de få lektioner. Lars har en rigtig god tilgang til eleverne, så undervisningen var både underholdende og med et indhold, som alle elever både kunne forstå og forholde sig til. Der blev grinet meget, der blev drøftet og diskuteret om de faglige oplæg Lars kom med, der blev arbejdet individuelt og i små grupper, og alle var aktive og tiden fløj af sted.

Jeg evaluerede med eleverne efterfølgende, og der var kun positive kommentarer. Det havde været utrolig sjovt, underholdende og ikke mindst meget lærerigt. Så et fantastisk boost til valgfaget Psykologi. Jeg har allerede booket Lars til det kommende psykologi hold.”

Lene Frandsen, Underviser på Merkantil/HG

Uddannelsescenter Holstebro

 

En anderledes undervisning...

Har du brug for et anderledes indspark på din skole eller i din virksomhed, kan du kontakte mig med henblik på planlægningen af undervisningens indhold.

Du kan skrive til mig her

Uddannelsescenter Holstebro...

"Lars har en rigtig god tilgang til eleverne, så undervisningen var både underholdende og med et indhold, som alle både kunne forstå og forholde sig til. Der blev grinet meget, der blev drøftet og diskuteret......"

Jysk Terapi Center v/Lars Graagaard
Dudal Webdesign
Lars Graagaard
Psykoterapeut
Tag springet og få startet en sund process. Skriv dit nummer, så ringer jeg.
Skolegade 38, 7500 Holstebro, Se kort
Østerbyvej 2, Bølling, 6900 Skjern, Se kort
Eskær 13, Tråsbøl, 6200 Aabenraa, Se kort