Jysk Terapi Center

Kontakt mig uforpligtende:
51 21 61 21

Vi har vel alle prøvet ,at stå overfor nogle svære valg. Valg hvor vi har brug for, at skabe ro og klarhed, til at kunne tage den rigtige beslutning i vores liv. Måske er du blevet fyret fra jobbet. Har svært ved at finde motivation. Er stresset eller mistrives på dit arbejde og har lyst til at blive bedre, til at finde og udnytte dine ressourcer mere effektiv, så du igen kan finde dine kompetencer og mål i livet.

Eller er du den type, der har mere i dig end det du giver lige nu. Har du et ønske om i højere grad at få en personlig udvikling, hvor  du får en bevistgørelse af din adfærd, tankemønstre, følelser, værdier og kvaliteter.   

Det kan være du er nede med depression, stress eller angst !

Alle mennesker kender til at være bange, vrede, glade, triste eller på anden måde, at være ude af balance. Angst kommer ikke tilfældigt, men angst skaber tit et behov hos den enkelte, om at få angsten væk, så personen kan leve videre, glad og ubekymret. De fleste som føler angst, oplever sig sat tilbage og ude af kontrol med situationen. En indre følelse af angst skaber hos de fleste lysten, til enten at kæmpe med situationen eller flygte fra angsten.

Angsten gør os bange, bekymrede, hæmmer os og får os til at kontrollere og undgå. Dermed bliver det, at føle angst tit en begrænsende faktor i et menneskeliv. Angsten bliver uhensigtsmæssigt, når vores hjerne forsøger at fortælle os, at det her da ikke er noget, at være bange for og at du må begynde at tage dig sammen.

Alle mennesker er forskellige og har ret til at blive hørt, set og forstået som det individ denne er. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske vi møder på vores vej. Blandt andet via den narrative tankegang, sætter vi fokus på individet, så personen ikke bliver problemet. Vi skiller personen og problematikken ad, så personen igen kan være sig selv og kigge på problemet, som noget der er blevet pålagt en, igennem det liv de har levet.

Lider du af...

en sorg, der ikke er blevet bearbejdet og som du har brug for hjælp til, men kan ikke tage dig sammen.

Eller lider du af en angstlidelse, panikangst, socialfobi eller generaliseret angst. - angst kan ofte være udløst af alvorlig stress, men stress er ikke årsagen.

Læs mere om angst her

Ikke helt tilfreds....

Har du en krise i livet, hvor du fungerer, men du er ikke helt tilfreds.

Eller har det udviklet sig til en traume, som du har brug for at få bearbejdet.

Psykoterapi kan være en god indgangsvinkel til at behandle og skabe forandring i livet.

Du kan tage det næste skridt her

Personlig udvikling

Personllig udvikling handler kort sagt om, at få indsigt i og lære sin personlighed at kende.

Har du et ønske om i højere grad, at få en bevistgørelse af din adfærd, tankemønstre, Følelser, værdier og kvaliteter ?

Tryk her for at tage det næste skridt

Jysk Terapi Center v/Lars Graagaard
Dudal Webdesign
Lars Graagaard
Psykoterapeut
Tag springet og få startet en sund process. Skriv dit nummer, så ringer jeg.
Skolegade 38, 7500 Holstebro, Se kort
Østerbyvej 2, Bølling, 6900 Skjern, Se kort
Eskær 13, Tråsbøl, 6200 Aabenraa, Se kort