Jysk Terapi Center

Kontakt mig uforpligtende:
51 21 61 21

Hjælp til virksomheder

Øget effektivitet af virksomhedernes ressourcer  gennem dialog og undersøgelser

I de små og mellemstore virksomheder i Danmark, er mennesket den vigtigste ressource en virksomhed har.

Er der mistrivsel på tværs af faggrupperne eller i den enkelte faggruppe, fører det ofte til en nedgang i produktiviteten. Den enkelte faggruppe er ligeledes meget sårbar overfor job usikkerhed, stress eller afskedigelser, hvilket der blandt andet kan fører til en manglende motivation eller en langtidssygemelding.

Gennem dialog med virksomhedens leder, skærpes deres holdninger overfor disse problematikker til en mere motiverende holdning. Med dialog og et undersøgende interview, i samarbejde med medarbejderne, øges opmærksomheden på problemstillingen og kan eksempelvis udmunde i samarbejdsøvelser på tværs af faggrupperne.

I forbindelse med afskedigelser, kan der etableres et sikkerhedsnet for medarbejderen. Virksomheden kan således tilbyder dem en positiv fremadrettede samtale, der fokuserer på den opsagtes egne ressourcer og kompetencer, så de hurtigst muligt kan komme i job igen.

Det øgede fokus på motivation fra ledelse og medarbejder, skaber en forøgelse på effektiviteten i produktion, på mellem 8-10%. Ligeledes vil en øget opmærksomhed på mistrivsel, formindske sygedagene. Begge dele vil være målbare for virksomheden isoleret set, men ligeledes for samfundet generelt, i forbindelse med blandt andet færre langtidssygemeldinger.

Som autoriseret psykoterapeut og virksomhedsleder igennem mange år, kan vi effektivt og målrettet, hjælpe virksomheden i både faggruppernes processer omkring trivsel og motivation, såvel som det enkelte individs problematikker, med kendte terapeutiske metoder, til en mere målrettet og effektiv optimering af virksomhedens ressourcer.

Supervision

Jeg tilbyder bl.a. supervision til:

  • Virksomhedsledelse
  • Virksomhedens faggrupper
  • Gymnasier og erhvervsskoler
  • Behandlingscentre
  • Foreninger

Ønsker du mere information eller at aftale et møde, hvor vi sammen undersøger mulighederne?

Skriv til mig og jeg vil kontakte dig for en uforpligtende samtale 

Afskedigelser

Ved afskedigelser, kan der etableres et sikkerhedsnet for medarbejderen. Virksomheden kan således tilbyde dem en positiv fremadrettede samtale, så de hurtigst muligt kan komme i job igen.

Hjælp til sikkerhedsnet

Mistrivsel

Er der mistrivsel på tværs af faggrupperne eller i den enkelte faggruppe, fører det ofte til en nedgang i produktiviteten.

Jysk Terapi Center v/Lars Graagaard
Dudal Webdesign
Lars Graagaard
Psykoterapeut
Tag springet og få startet en sund process. Skriv dit nummer, så ringer jeg.
Skolegade 38, 7500 Holstebro, Se kort
Østerbyvej 2, Bølling, 6900 Skjern, Se kort
Eskær 13, Tråsbøl, 6200 Aabenraa, Se kort